Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Categorie:

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Koninklijk grandeur en toch heel persoonlijk; dat is de service die Bilderberg Hotel De Keizerskroon biedt voor uw vergadering. Wij hebben oog en oor voor uw persoonlijke wensen en wij doen er alles aan om te zorgen dat deze vervuld worden. Een verscheidenheid aan vergaderzalen in koninklijk decor, de on-top Bilderberg service en gratis parkeergelegenheid maakt Hotel De Keizerskroon de ideale vergaderlocatie. Aansluitend aan de vergadering dineren? U kunt dineren in een aparte zaal, in ons restaurant of op een unieke externe locatie, zoals Paleis Het Loo.

Ontspannen vergaderen

Een dag lang ontspannen vergaderen? Met de vergaderarrangementen van Hotel De Keizerskroon haalt u het maximale uit uw vergadering. Wij hebben altijd een passend vergaderarrangement, of u nu overdag, in de avond of meerdere dagen wilt vergaderen, bij Hotel De Keizerskroon kan het allemaal. Uiteraard zijn onze vergaderruimten voorzien van alle gemakken en is er de hele dag verse koffie en thee beschikbaar in onze coffeecorner. Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst perfect te laten verlopen en deze tot een succes te maken.

Geniet tussen uw vergadering door van een uitgebreide lunch en boswandeling of kom dineren en geniet van verse seizoen specialiteiten en blijf eventueel voor een overnachting en het Bilderberg Ontbijt. Uw vergadering actief afsluiten of onderbreken? Ook dan hebben wij u veel te bieden. Van een bootcamp midden in de natuur tot een bezoek aan het nabijgelegen Paleis Het Loo. Hotel De Keizerskroon stelt voor u graag een dag vergaderen vol inspiratie samen.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Gelegen op de Hoge Veluwe
  • 2 tot 235 personen
  • Uitmuntende service
  • Schitterende historie

Adresgegevens

Koningstraat 7
7315 HR Apeldoorn
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , ,