Bilderberg Groot Heideborgh

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Bilderberg Groot Heideborgh

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh ligt verscholen in de bossen en biedt 85 onlangs gerenoveerde suites en geheel nieuwe vergaderruimtes met 16 comfortabele vergaderzalen geavanceerd met Philips school Vision. Weg van de snelweg en toch slechts twintig kilometer van Amersfoort af, in Garderen gelegen.

Bilderberg gelooft dat je het beste uit jezelf kan halen wanneer lichaam en geest in balans zijn. Daarom zorgen zij voor smaakvol powerfood, voor actieve breaks en voor vitale bewustwording. Bilderberg Résidence Groot Heideborgh biedt een inspirerende locatie voor organisaties die tijdens hun bijeenkomst aandacht willen geven aan vitaliteit. Zowel organisaties die meer bewustwording willen creëren als organisaties en trainingsbureaus die talent willen ontwikkelen voelen zich bij ons thuis.
Intensief vergaderen en effectieve sessies worden afgewisseld met momenten van mentale rust of lichamelijke activiteit in het bos. Teambuilding door samen in beweging te komen of persoonlijke ontwikkeling door bewust te zijn van je kunnen. Bilderberg heeft aandacht voor het individu en zien de kracht van een sterk team.

On top service bij Résidence Groot Heideborgh, wat betekent dat? Voor elke zakelijke meeting krijg je als organisator of trainer een eigen servicepartner: de Maître B’. Hij of zij zorgt er persoonlijk voor dat je meeting, vergadering of event perfect verloopt en het de gasten aan niets zal ontbreken. Bij aankomst zal hij je verwelkomen, de dag doorspreken en zorgen dat alles gereed staat.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • Centrale ligging
  • Midden in de bossen
  • Compleet gerenoveerde locatie
  • Van 2 tot 350 personen
  • Gratis parkeren

Adresgegevens

Hogesteeg 50
3886 MA Garderen
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Provincie

Soort locatie

, , , ,