Apenheul

Beschrijving

Nicolet Westrik

Meeting & Events specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Apenheul Apeldoorn

Stel je eens voor….. jouw event midden in een natuurpark met honderden apen…… Het kan bij de Apenheul in Apeldoorn! Je bezorgt je bezoekers een ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

De setting is natuurlijk heel erg uniek, maar ook de faciliteiten spreken tot de verbeelding. Verspreid over het park biedt Apenheul verschillende congres- en vergaderlocaties voor groepen van 20 tot 900 personen. Alle voorzieningen zijn aanwezig om jouw seminar, vergadering, training of workshop tot een succes te maken.

Duurzame congreslocatie de St@art heeft een groot auditorium met state of the art audiovisuele middelen. Het gebouw beschikt daarnaast over diverse vergaderruimtes en een groot terras. Of maak gebruik van de sfeervolle Kambizuri lodges, met uitzicht op het gorilla-eiland. Deze lodges zijn van alle gemakken voorzien.

Je kunt Apenheul ook workshops, trainingen en lezingen laten verzorgen. Anders dan anders, vanuit een biologische kijk op sociaal gedrag en altijd met een vrolijke knipoog. Dineren met uitzicht op de gorilla’s, een workshop menselijk gedrag bij de bonobo’s of een groot congres in het auditorium, het kan allemaal bij de Apenheul.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • :

Highlights

  • De St@art is één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland
  • Middenin Apenheul liggen de sfeervolle Kambizuri lodges met uitzicht op het grootste gorilla-eiland van Europa.
  • In Apenheul maken we elk evenement of congres uniek. Dit doen we door er een persoonlijke én inhoudelijke invulling aan te geven. Met de apen als inspiratiebron
  • Centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar met OV

Adresgegevens

J.C. Wilslaan 21
7313 HK APELDOORN
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,