1892 Eten en Drinken

Beschrijving

Erik Werners

Meeting & Congres specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

1892 Eten en Drinken

Het monumentale pand ‘de Graanschuur’ in het oude centrum van Zoetermeer is omgetoverd tot een eigentijds restaurant. 1892 Eten & Drinken is vernoemd naar het bouwjaar van dit pand. Het restaurant heeft een smaakvolle inrichting, terwijl de wanddecoraties naar het verleden verwijzen. Dé ideale locatie om gezellig uit eten te gaan, een theatervoorstelling bij te wonen, een receptie te geven of een feest te vieren.

Private dining, jubileum, Walking Dinner, een borrel of een feestavond met band of DJ? Het is allemaal mogelijk bij 1892 Eten & Drinken! Wij beschikken over 3 zalen die hiervoor bij uitstek geschikt zijn. Dit samen met de centrale ligging binnen Zoetermeer en de uitstekende parkeergelegenheid voor de deur, maakt dat u voor iedere gelegenheid bij ons terecht kunt!

Bij binnenkomst via de hoofdingang stap je binnen in onze sfeervolle restaurantzaal. Een goede mix van ‘nostalgie’ en het ‘hedendaagse’ geeft de zaal een geheel eigen karakter die een brede doelgroep aanspreekt. De zaal geeft plek aan 80 personen diner, maar is ook te gebruiken in een receptie opstelling tot ruim 150 personen.

Op de begane grond, aansluitend op de restaurantzaal, is de sfeervolle zaal ‘De Gallery’ die met 19de eeuwse deuren afgesloten kan worden. Zo creëren wij een aparte ruimte waar je met je gasten kunt genieten van een diner van 20 tot maximaal 50 personen of een borrel/receptie tot maximaal 75 personen. De Gallery beschikt over een eigen ingang, heeft een eigen bar en een geluidsinstallatie.

De Theaterzaal op de 1ste etage (voorheen een bioscoop en later een klein theater) is een prachtige zaal met oneindig veel mogelijkheden. Hier kun je met een gezelschap van 50 tot wel 250 personen genieten van een groot lopend buffet, een Walking Dinner, een knallende feestavond of receptie. De Theaterzaal beschikt over een eigen bar en een licht/geluidsinstallatie. Voor mindervalide gasten is een lift aanwezig.

  • :
  • :

Highlights

  • Gelegen midden in het centrum
  • Parkeergelegenheid voor de deur
  • Tot 250 personen

Adresgegevens

Dorpsstraat 74-A
2712 AM Zoetermeer
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

,