Buitenplaats Elisabeth

Beschrijving

Erik Werners

Meeting & Congres specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Buitenplaats Elisabeth

Ruimte voor jouw creativiteit.
De Vijverkamer is een ruimte waar je clichés ontloopt, ruis weg filtert en ballast loslaat. Hier schud je de terreur van laptop en mobiel van je af en hervind je de tijd om een echte dialoog aan te gaan met de ander. Want juist die verbinding geeft vertrouwen, nieuwe energie en verrassende creativiteit.
Dat effect ontstaat niet alleen door het rustige, stijlvolle interieur met subtiele kleurcombinaties. Het zijn ook de comfortabele fauteuils zonder vergadertafel, de Wi-Fi die standaard uit staat, de open haard en de energieke atmosfeer. En vooral ook alles er om heen.

Want met De Vijverkamer huur je veel meer dan de 36 vierkante meter van de ruimte zelf. Je leeft in feite even op een landgoed met herten, reeën, uilen, paarden, honden en kippen en 2200 hectare puur natuurgebied. Ideaal voor stevige wandelingen die je hersens activeren en verfrissende ideeën oproepen.
Dat maakt van De Vijverkamer een ontwapenende uitvalsbasis voor groepen tot acht personen die zichzelf, hun interactie en inventiviteit in beweging willen krijgen. Voor pioniers, strategen, denktanks en innovatieteams. Voor coaching, mediation, evaluatie en teambuilding. Want privacy heb je hier van nature.
Samen eten verbindt en ontspant. In een vrije & ongedwongen sfeer bieden wij diverse vormen van lunch en diner aan. Puur van smaak, die het energieniveau hoog houden voor goede eindresultaten. Biologische sappen, vitaal water, eerlijke chocolade, alles werkt mee aan jouw creativiteit in De Vijverkamer, ook de lunch en het diner. Voor de lunch tekent Lekker Driebergen, de culinaire winkel voor de bewuste fijnproever. Het diner verzorgen wij in samenwerking met Hotel Oud London in Zeist en restaurant De Gezelligheid in Leusden, beide minder dan tien minuten rijden van Buitenplaats Elisabeth.
Je luncht in de sfeervolle eetkamer van het woonhuis. In de winter bij de houtkachel. Als het weer het toelaat, is het ook mogelijk buiten te eten.

Stille kracht achter dit concept is Jolanda Vuyk, ondernemer, vrijdenker en vooral natuurliefhebber pur sang. Ze gelooft in eenvoud en harmonie, is wars van onechtheid en deelt haar Buitenplaats Elisabeth om mensen in verbinding te brengen, met zichzelf en met elkaar.

De Vijverkamer ligt zeer centraal in Nederland, op het particuliere landgoed Den Treek Henschoten. De locatie is uitstekend te bereiken met de auto en heeft een eigen parkeergelegenheid.

  • :
  • :

Highlights

  • Vergaderen in de natuur
  • Kleinschalige locatie tot 8 personen
  • Centraal gelegen in het midden van het land
  • Gratis parkeren
  • Mogelijkheid tot overnachting (2 personen)

Adresgegevens

Doornseweg 15
3931 MH Woudenberg
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

Aantal zalen

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, ,