BCN Utrecht

Beschrijving

Erik Werners

Meeting & Congres specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

BCN Utrecht

De organisatie BCN

Wanneer u een training organiseert, zoekt u een locatie van topkwaliteit. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horen. Maar de finishing touch van een perfect verlopen training zit ‘m niet alleen in alle professionele faciliteiten. Het zit hem vooral in de gastgerichtheid en service van de professionals op onze locaties. Het team dat de trainers, docenten en cursisten ontvangt en begeleidt tijdens de training.
Van die bijzondere combinatie van hospitality en vakmanschap hebben wij ons specialisme gemaakt. Wij bieden de trainingslocaties. Niet omdat we ruimtes aanbieden, maar omdat we uw training, vergadering of workshop nog effectiever maken. Die verantwoordelijkheid en doelgerichtheid is voor ons vanzelfsprekend. Wij weten hoe we maximaal kunnen waarmaken wat u belooft aan uw medewerkers, collega’s of cursisten.

 

De locatie
BCN Utrecht is een moderne en centraal gelegen locatie met 53 multifunctionele zalen. Door de gunstige ligging nabij de A27 en A28 is BCN Utrecht uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.
Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Naast diverse multifunctionele zalen beschikt BCN Utrecht over kleinere gespreksruimtes voor bijvoorbeeld mondelinge examens, scriptieverdedigingen en sollicitatietrainingen. Daarnaast beschikt BCN Utrecht over een eigen restaurant waar dagelijks gebruik gemaakt kan worden voor een lunch of diner.
Alle etages zijn voorzien van sfeervolle Coffee lounges waar onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van het koffie, thee, frisdrank, koekjes-en candybar assortiment. Deze ruimtes zijn ook ideaal als break-out ruimte.

  • :
  • :

Highlights

  • 53 modern en stijlvol ingerichte ruimtes
  • Trainingsruimtes van 2 tot 100 personen
  • Volledig ingerichte computerzalen
  • Zeer centraal gesitueerd, vijf minuten van de A27 en A28
  • Uitstekend bereikbaar met OV en auto
  • Snelbusdienst vanaf Utrecht CS
  • Er is ruime parkeergelegenheid
  • Restaurant voor lunch en diner

Adresgegevens

Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

,

Aantal zalen

, ,