BCN Utrecht CS

Beschrijving

Erik Werners

Meeting & Congres specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

BCN Utrecht CS

De organisatie BCN

Wanneer u een training organiseert, zoekt u een locatie van topkwaliteit. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horen. Maar de finishing touch van een perfect verlopen training zit ‘m niet alleen in alle professionele faciliteiten. Het zit hem vooral in de gastgerichtheid en service van de professionals op onze locaties. Het team dat de trainers, docenten en cursisten ontvangt en begeleidt tijdens de training.
Van die bijzondere combinatie van hospitality en vakmanschap hebben wij ons specialisme gemaakt. Wij bieden de trainingslocaties. Niet omdat we ruimtes aanbieden, maar omdat we uw training, vergadering of workshop nog effectiever maken. Die verantwoordelijkheid en doelgerichtheid is voor ons vanzelfsprekend. Wij weten hoe we maximaal kunnen waarmaken wat u belooft aan uw medewerkers, collega’s of cursisten.

 

De locatie
BCN Utrecht CS is een van de twee locaties welke gelegen zijn in Utrecht. De andere locatie is gepositioneerd op de Uithof. BCN Utrecht CS is daarentegen centraal gelegen in het bruisende hart van de stad Utrecht. Door de ideale ligging, direct aan het centraal station van Utrecht, is BCN Utrecht CS uitstekend bereikbaar. Deze centrale stationslocatie beschikt over 22 multifunctionele, modern en stijlvol ingerichte ruimtes en een eigen restaurant voor lunch en diner.
Alle zalen zijn uitgerust met zeer moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Tevens zijn alle zalen voorzien van hoogwaardige verlichting met sensoren die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid daglicht. Op de hoogste etage bevindt zich onze congreszaal de Domzaal. Deze zaal biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over het historische stadscentrum met de Dom.

 
Alle etages zijn voorzien van ruime sfeervolle Coffee lounges waar onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van het koffie, thee, frisdrank, koekjes-en candybar assortiment. Deze ruimtes zijn ook ideaal als break-out ruimte.

  • :
  • :

Highlights

  • 24 modern ingerichte ruimtes
  • Trainingsruimtes van 2 tot 150 personen
  • Vol,ledig ingerichte computerzalen
  • Unieke congresetage met panorama uitzicht over de stad Utrecht
  • Centraal gesitueerd
  • Direct gelegen aan het Centraal Station
  • Uitstekend bereikbaar met OV en auto
  • Restaurant voor lunch

Adresgegevens

Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

,

Aantal zalen

, ,