IJsseldelta Center

Categorie:

Beschrijving

Erik Werners

Meeting & Congres specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

IJsseldelta Center

IJsseldelta Center

Het IJsseldelta Center in Zwolle is een multifunctioneel evenementencomplex voor spraakmakende events, congressen, beurzen, vergaderingen, feesten en meer.

Het IJsseldelta Center is gevestigd in het stadion van eredivisieclub PEC Zwolle. Met 28 zalen, viersterren hotel Lumen en restaurant Bluefinger onder één dak, zijn bij het IJsseldelta Center bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen mogelijk. Of u nu kiest voor de stijlvolle skyboxen met uitzicht op de middenstip van het voetbalveld, de ruimtelijke indeling van onze business lounges of de flexibel in te delen vergaderzalen in het evenementencentrum. In élke ruimte vindt u de rust en het comfort voor een doelgerichte bijeenkomst. Alles voorzien van de modernste audiovisuele technologie én aan te passen naar uw wens.

Bluefinger Restaurant

Het sfeervolle Bluefinger Restaurant bevindt zich net als het IJsseldelta Center in het stadioncomplex van PEC Zwolle. Het restaurant is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het menu biedt een smaakvolle keuze uit nationale en internationale gerechten, met als kroon op de kaart verrukkelijke Steaks & Salads.

Hotel Lumen

Viersterren hotel Lumen heeft een prachtig design en kent de hoogste gastenwaardering in de regio. Een ideale en bijzondere plek waar uw gasten nog lang over zullen napraten!

  • :
  • :

Highlights

  • Tot 2000 bezoekers
  • 28 zalen
  • 125 luxe kamers en suites
  • Uitzicht op de middenstip
  • MAC3PARK stadion

Adresgegevens

Stadionplein 20
8025 CP Zwolle
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , ,