BCN Eindhoven

Beschrijving

Erik Werners

Meeting & Congres specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

BCN Eindhoven

De organisatie BCN

Wanneer u een training organiseert, zoekt u een locatie van topkwaliteit. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horen. Maar de finishing touch van een perfect verlopen training zit ‘m niet alleen in alle professionele faciliteiten. Het zit hem vooral in de gastgerichtheid en service van de professionals op onze locaties. Het team dat de trainers, docenten en cursisten ontvangt en begeleidt tijdens de training.
Van die bijzondere combinatie van hospitality en vakmanschap hebben wij ons specialisme gemaakt. Wij bieden de trainingslocaties. Niet omdat we ruimtes aanbieden, maar omdat we uw training, vergadering of workshop nog effectiever maken. Die verantwoordelijkheid en doelgerichtheid is voor ons vanzelfsprekend. Wij weten hoe we maximaal kunnen waarmaken wat u belooft aan uw medewerkers, collega’s of cursisten.

 

De locatie
Naast de bestaande locaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht heeft BCN nu ook een state-of-the-art locatie van topkwaliteit in Eindhoven. BCN Eindhoven beschikt over 23 multifunctionele, modern en stijlvol ingerichte ruimtes en een eigen restaurant voor lunch en diner.
Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Tevens zijn alle zalen voorzien van hoogwaardige verlichting met sensoren die zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid daglicht.
Alle etages zijn voorzien van ruime sfeervolle Coffee lounges waar onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van het koffie, thee, frisdrank, koekjes-en candybar assortiment. Deze ruimtes zijn ook ideaal als break-out ruimte.

  • :
  • :

Highlights

  • 23 modern en stijlvol ingerichte ruimtes
  • Trainingsruimte van 2 tot 100 personen
  • Uitstekend bereikbaar met OV en auto
  • Er is ruimte parkeergelegenheid
  • Op loopafstand van NS station Eindhoven
  • Zeer centraal gesitueerd, directe aansluiting op alle snelwegen rond Eindhoven.
  • Restaurant voor lunch en diner

Adresgegevens

Kennedyplein 204
5611 ZT Eindhoven
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

,

Aantal zalen

, ,