Bilderberg Hotel De Klepperman

Categorie:

Beschrijving

Erik Werners

Meeting & Congres specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Bilderberg Hotel De Klepperman

Drie monumentale Zuid-Veluwse boerderijen vormen samen het karakteristieke Hotel De Klepperman. Wij bieden een ongedwongen sfeer en hebben persoonlijke service tot een kunst verheven. Vergaderen in het midden van het land? Dat kan bij Bilderberg Hotel De Klepperman in Hoevelaken. Het hotel is centraal gelegen nabij Amersfoort en Utrecht. U kunt zorgeloos vergaderen in één van onze dertien multifunctionele vergaderzalen, dan zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Maak uw bijeenkomst tot een succes

Een dag lang ontspannen vergaderen? Met de vergaderarrangementen van Hotel De Klepperman haalt u het maximale uit uw vergadering. Wij hebben altijd een passend vergaderarrangement, of u nu overdag wilt vergaderen, in de avond of meerdere dagen, bij Hotel De Klepperman kan het allemaal. Uiteraard zijn onze vergaderruimten voorzien van alle gemakken en is er de hele dag verse koffie en thee beschikbaar in onze coffeecorner. Wij denken graag met u me om uw bijeenkomst perfect te laten verlopen en deze tot een succes te maken.

Overdag vergaderen en in de avond genieten van een heerlijk diner? U kunt in ons restaurant genieten van heerlijke seizoen producten die op ambachtelijke wijze zijn bereid. Met de persoonlijke benadering van onze bediening en een passend wijnadvies is dit een perfecte afsluiting van uw dag.

  • :
  • :

Highlights

  • Historische boerderij
  • 2 tot 180 personen
  • Goed bereikbaar met OV
  • Ruime parkeergelegenheid

Adresgegevens

Oosterdorpsstraat 11
3871 AA Hoevelaken
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,