Mennorode

Beschrijving

Erik Werners

Meeting & Congres specialist

Meer informatie over deze locatie?

Neem vrijblijvend contact met mij op

0341 - 84 32 57

Mennorode

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering of conferentie? Conferentiehotel Mennorode wordt omringd door de schitterende bossen van de Veluwe: een prachtige plek om te zijn en om inspiratie op te doen.

Mennorode beschikt over ruim 20 zalen voor groepen van 5 tot 330 personen. Een grote diversiteit die ervoor zorgt dat er altijd een zaal is die bij uw vergadering of conferentie past. En met 172 één- en tweepersoonskamers is Mennorode een perfecte locatie voor meerdaagse bijeenkomsten.

Om uw dag ontspannen te laten verlopen, bespreken we van tevoren uitgebreid uw wensen. Bovendien zijn de zalen standaard voorzien van alle middelen om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Uw bijeenkomst combineren met een ontbijt-, lunch- of dinerbuffet? In ons gezellige restaurant geniet u van gevarieerde gerechten, met ingrediënten die zoveel mogelijk biologisch zijn en afkomstig van lokale leveranciers. Vanzelfsprekend kunnen we tijdens de pauze van uw bijeenkomst ook heerlijke tussendoortjes serveren.

Na of tijdens uw bijeenkomst toe aan ontspanning? De directe omgeving van Mennorode is uitermate geschikt voor een recreatieve onderbreking. Geniet van een rustgevende wandeling op eigen terrein, wees actief op een van onze sportvelden of huur een fiets en verken de prachtige bossen van de Veluwe! Liever een georganiseerd outdoor programma? We denken graag met u mee, desgewenst met inzet van externe partners.

Ervaar de échte gastvrijheid van Mennorode en raak geïnspireerd door de prachtige omgeving!

  • :
  • :

Highlights

  • Gratis wifi
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Inspirerende omgeving
  • Centraal gelegen in NL
  • Gratis parkeren
  • Oplaadpunt voor elektrische auto’s

Adresgegevens

Apeldoornseweg 185
8075 RJ Elspeet
Nederland

Ontdek meer locaties

Extra informatie

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal zalen

, ,

Hotelkamers

Provincie

Soort locatie

, , , ,